Hoe werkt het?

VZW ’t Kelderke is een sociale kruidenier in Groot-Waregem, die zich tot doel stelt om in een discreet kader kruidenierswaren te verstrekken aan zij die het even moeilijk hebben.
Hiervoor dienen onze klanten een doorverwijsattest voor te leggen dat ze kunnen aanvragen bij het Welzijnshuis of de bredere zorg- en sociale sector van Groot-Waregem.

Naast de toekenning door het Welzijnshuis is ook een eerste tijdelijke doorverwijzing mogelijk via de sociale- en zorgsector van Groot-Waregem: CAW, CLB, dokters, thuisverplegers, scholen, ziekenhuis, …  Deze doorverwijzing is geldig voor 3 maand, hierna worden onze klanten, indien nog noodzakelijk, doorverwezen naar het Welzijnshuis voor verdere begeleiding en verlenging van het voedselattest.

Klanten kunnen gedurende drie maand één keer per week komen winkelen bij sociaal kruidenier ’t Kelderke.
Na 3 maand krijgen zij een aanvraag tot verlenging om verdere ondersteuning te krijgen.

Heb je hier vragen over? Contacteer ons.

 

Naast een ruim aanbod van allerhande droge voeding proberen we ook wekelijks te voorzien in vlees en vis, verse groenten en fruit, zuivelproducten, diepvriesvoeding en brood. Naargelang de voorraad stellen we ook onderhouds- en verzorgingsproducten ter beschikking.

Sinds begin 2023 zijn we een samenwerking aangegaan met Goods2Give.
De vzw G2G zamelt nieuwe non-food produkten in bij bedrijven en verkoopt die aan minimumprijzen via een netwerk van sociale organisaties die strijden tegen kansarmoede in België.  Deze kunnen die produkten verder aan lage prijsjes doorverkopen aan hun klanten.

Yellow shape

Waar en wanneer?

• Op woensdag van 17u30 tot 18u30
!! ENKEL voor klanten die op donderdag een job uitoefenen
nederlandse les of een arbeidsgerichte opleiding volgen
en na toelating van het OCMW !!

• Op donderdagvoormiddag van 08u tot 10u30 voor alle andere klanten

Windhoek 15 – Waregem • Tel.: 0475 33 38 11 • E-mail : info@kelderke.be

 

Werkingsbijdrage

Om te komen winkelen vragen we een werkingsbijdrage van €1,- of €2,- per winkelbeurt voor gezinnen vanaf vier personen. Deze bijdrage en de opstelling van de producten verhogen het gevoel van een echte winkelervaring